Intrebari frecvente

Mașinile sunt printre cele mai rapide produse care se depreciaza.

Pot pierde până la 20% din valoarea inițială imediat după ce au iesit de pe podeaua showroom-ului.

Spălarea și întreținerea regulată vă pot ajuta să vă mențineți mașina într-o formă bună, dar trebuie să faceți mult mai mult decât atât, dacă doriți să încetiniți în mod semnificativ devalorizarea acesteia.

Daca aveti si alte intrebari

Va stam la dispozitie prin telefon, email sau la adresa

Prin detailing se va încerca să se remedieze o multitudine de tipuri diferite de daune pe suprafața exterioară și interioară a vehiculului dvs. – variind de la urme ușoare de coroziune lăsate de gainat de păsări și de seva, până la vârtejuri, deteriorări și zgârieturi care nu au patruns stratul de lac.

Aceste imperfecțiuni sunt reparate prin efectuarea unui serviciu de lustruire și corectare a vopselei prin compuși specifici si lustruire, în funcție de tipul de vopsea la care se lucrează.

Protecție ceramică Opti-Coat Paint Guard – 3 ani

Protecție ceramică Opti-Coat Optimum Pro – 5 ani

Protecție ceramică Opti-Coat Optimum Pro+ – 7 ani

Protecție ceramică Opti-Guard Leather – 5 ani masini noi

Asemenea spălărilor auto, care durează în mod normal 45 de minute sau mai puțin, detailing-ul unei mașinii poate dura până la o zi sau chiar mai mult, in functie de starea masinii.

Pentru serviciile de protecție a vopselei ceramice, vehiculul va trebuii adesea să se „vindece” și peste noapte pentru un rezultat garantat.

Acest lucru este usor de înțeles având în vedere diferitele procese pe care trebuie să le parcurgă mașina pentru a-și recâștiga stralucirea. Înainte de a vă aduce mașina la detaliere, asigurați-vă că întrebați cât va dura procesul astfel încât să vă puteți planifica ziua în consecință.

Din pacate, momentan nu acceptam plata prin card.

Noi folosit doar produsele OptiCoat, in pincipiu urmatoarele:

  • Optimum Paint Guard
  • Opti-Coat Optimum Pro
  • Opti-Coat Optimum Pro+
  • Opti-Guard Leather
Sus